nlc.hu
Aktuális

Átverték őket piramisjátékkal, minden pénzük odalett

„Hogy holnap mit eszünk, azt nem tudom” – minden pénzük odalett a piramisjátékkal átvert ócsai házaspárnak

Dunaiék 600 ezer forintot fizettek be. Akár tízezer károsultja is lehet a piramisjátéknak.
Dunai házaspár,

Éheznek, az utolsó forintjukat is elvesztették – ezt mondta az RTL Híradónak az az ócsai pár, akik egy piramisjáték-gyanús ügyletben vettek részt. Már a hűtőt is kihúzták a konnektorból Dunaiék, hogy legalább ne fogyasszon áramot az üres szerkezet. A villanyszámlát amúgy sem tudnák kifizetni. 

Volt egy kis krumpli és krumplilevest… hogy holnap mit eszünk azt nem tudom” – panaszolta Dunai Lívia. “Három napja főztem egy kis farhátból, az volt az utolsó pénzünk” – nyilatkozta letörten a férje.

A megromlott egészségű házaspár örült annak a munkalehetőségnek, hogy filmelőzetesek nézéséért pénzt kaphatnak, ehhez azonban legalább 48 ezer forintot kellett befizetniük. “A férjemet is beregisztráltam, magamat is, meg a lányomat is, meg két barátnőmet is, hogy segítsek rajtuk. Úgyhogy 600 ezer forintom ugrott” – árulta el az asszony. Elmondása szerint 3 hónapig megkapták az ígért fizetést, ám utána eltűnt a cég az összes pénzzel. Jelenleg semmi pénzük, és a gyerekeik sem tudják őket anyagilag támogatni.

A becslések szerint tízezer embert csaphattak be így, a kár milliárdos lehet. Van olyan, aki a házát, autóját vesztette el, sokan pedig az utolsó tartalékaikat.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top