nlc.hu
Aktuális
Csalók használják adománygyűjtésre a Mentőszolgálat nevével

Csalók élnek vissza a Mentőszolgálat nevével, ne dőlj be!

A Facebookon int óvatosságra az Országos Mentőszolgálat: visszaélnek és pénzt akarnak kicsalni a jóhiszemű emberektől a nevükben!
Csalók élnek vissza a Mentőszolgálat nevével

Mint írják, egy férfi TikTok-videókban próbálja rávenni az internetőzeket arra, hogy pénzadománnyal segítsék a “Szegedi Koraszülött mentők” munkáját, valójában semmi köze az áldozatos munkát folytató mentősökhöz

A Mentőszolgálat tájékoztatása szerint sajnos volt, akit sikerült csőbe húznia, és szert tett néhány jóhiszemű felajánló pénzére.

„A TikTok-on gyűjt adományokat a “Szegedi Koraszülött mentőknek” az a férfi, akivel sem az Országos Mentőszolgálat, sem a Magyar Gyermekmentő Alapítvány, sem a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat nem áll kapcsolatban. Bár a mentők kommentekben próbálták figyelmeztetni az élő adás nézőit, a profil így is többeket megtévesztett. Jó hírnevük védelme érdekében, a szolgálatok jogi lépéséket tesznek” – áll az OMSZ Facebook-bejegyzésében.

Fotó: Mentőszolgálat Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top