nlc.hu
Család

Köszönőlevél a mentőknek

„Szeretném megköszönni a segítségüket és az emberségüket!” – Megható levelet kapott a mentőszolgálat

Két maci segítségével a mentők megnyugtatták a testvéreket.
Szirénázó mentőautó az úton

Kedves levélben mondott köszönetet a mentőknek egy édesanya, aki pánikolva hívta a 112-t, miután a kétéves kislánya a fejére esett a kanapéról – osztotta meg történetet az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

A kislány balesete hétfőn este 7 óra körül történt, majd a Szekszárdról érkeztek a mentők, Kristóf és társa. Miután a gyereket kórházba kellett szállítani, az anya tudta, hogy otthon kell hagynia az 5 éves kisfiát, „aki ezt borzasztó nehezen viselte, nagyon meg voltunk ijedve mindannyian”. Ám a mentőknek köszönhetően megoldódott a helyzet.

„A mentősök végtelenül kedvesek és türelmesek voltak, és adtak 2 macit a gyerekeimnek. Aznap este a kisfiam itthon ölelte és puszilta a Mentős Macit elalváskor szipogva, míg kislányom a kórházban. Szerencsére 24 óra elteltével mivel semmi panasz nem volt, hazajöhettünk, de a gyerekek azóta is Mentős Macival alszanak. Azt hiszem Ők ezáltal is dolgozzák fel az együtt átélt traumát, melyben ez a két maci kötötte össze őket, amikor távol kellett lenniük egymástól” – írta az édesanya, és többször megköszönte a mentők segítségét.

Nem ez az első eset, hogy valaki levélben hálálkodott a mentőknek, tavaly egy család mondott köszönetet, amiért ellátták a kislányukat.

(Kiemelt kép: Facebook/Országos Mentőszolgálat)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top