nlc.hu
Aktuális
A fia vallott Cserháti Zsuzsáról

A fia vallott Cserháti Zsuzsáról: „Sokat dolgozott külföldön is, keveset láttam”

Krisztián négyéves volt, amikor elváltak a szülei.

Cserháti Zsuzsa fia, Krisztián a Magyar nők című műsorban vallott az édesanyjáról és a vele való kapcsolatáról – szúrta ki a story.hu. Elárulta, gyerekkorában ritkán találkozott az édesanyjával, aki sok időt töltött külföldön is.

Cserháti Zsuzsa és fia

Fotó: Steindl Gabriella

„Számomra sokáig vasárnapi anyuka volt. Négyéves koromban váltak el a szüleim, ezután édesapámmal éltem. A mellőzött időszakban édesanyám sokat dolgozott külföldön is, ekkor még kevesebbet találkoztunk. 14 évesen költöztem hozzá, innentől láttam bele jobban a szakmájába” – mondta Krisztián, hozzátette, az anyja nagyon nehezen élte meg, hogy többévnyi rajongás után mellőzött lett.

„Mind erkölcsi, mind anyagi szempontból nagyon rosszul élte meg a mellőzöttségét. Aztán a rendszerváltással hazánkban is beköszöntött egy olyan sztárkultusz, ami a szocialista érában nem létezett. Ezzel is nehezen birkózott meg, feszélyezte, hogy az emberek kíváncsiak a magánéletére. (…) Alapvetően zárkózott volt, az éneklést is úgy fogta fel, mint egy munkát, amiben mindig a maximumot akarta nyújtani. Mindettől függetlenül az ekkor jött sikert úgy élte meg, hogy valamennyit visszakapott abból az elismerésből, amely az azt megelőző húsz évben járt volna neki” – nyilatkozta Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top