nlc.hu
Aktuális

Osztrák sofőr terrorizálta az autókat az M1-en

Rendőrt kellett hívni egy agresszív sofőrhöz az M1-es autópályán

A rendőrök félreállították a szabálytalankodó sofőrt.
Vasárnap kora délutáni személygépkocsi forgalom az M1-es és az M7-es autópályák közös fõvárosi bevezetõ szakaszán Budaörs térségében

Egy osztrák rendszámú autós terrorizálta a sofőröket húsvét hétfőn az M1-es autópályán Győr irányában – számolt be a Budapesti Autósok Közössége.

A portálnak egy olvasó küldte el a történetét és egy videót, amin jól látszik, hogy az agresszív osztrák autós megpróbálja leszorítani az útról.

„Az osztrák rendszámú Renault típusú autó kb. 20-30 kilométeren keresztül próbált leszorítani, több alkalommal büntető fékezett. Index használata nélkül szó szerint kacsázott az autópálya két sávos útján az egyik szélétől a másikig, több autót veszélyeztetett. Többször vészfékeznem kellet, rendőrt hívtunk, akikkel vonalban is maradtunk, és az ő segítségével 2 másik rendőr kolléga ki tudta venni a forgalomból és intézkedni kezdtek az osztrák nővel szemben” – írta a sofőr.

Az esetről felvétel is készült:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top