nlc.hu
Aktuális

Tokár Tamás távozásának okai

Ezért mondhatott fel a Fókusznál Tokár Tamás

Az okokat egyelőre egyik fél sem erősítette meg.

Ahogy arról a minap mi is beszámoltunk, Tokár Tamás már a felmondási idejét tölti az RTL-nél. A csatorna megerősítette az információt: „Öt év képernyős jelenlét után, saját elhatározásából távozik a Fókusz műsorvezetője, Tokár Tamás. A Fókusz új műsorvezetőjével kapcsolatban hamarosan további információkkal szolgálunk majd” – írta közleményében az RTL.

Tokár Tamás

Fotó: RTL

A Blikk kereste a műsorvezetőt, hiszen a távozás okairól egyik fél sem beszélt. Elérték Tokár Tamást, de nem kívánt nyilatkozni. Egy informátor szerint az utóbbi időben több konfliktus volt a műsor stábja és a tévés között, így már régóta húzódott ez a döntés. 

„Tamással nem jött ki mindenki a csapatban, egyes döntéshozókkal voltak komoly nézeteltérései, végül ezért döntött úgy, hogy a távozás a legmegfelelőbb lépés számára. Pedig a stábban előjogai voltak, kiemelt munkatársként kezelték. Ám az utóbbi időben a kollégái úgy érezték, visszaélt ezzel, emiatt megromlott a munkakapcsolat” – mondta egy, a csatornánál dolgozó munkatárs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top