nlc.hu
Sztárok

Tokár Tamás a távozás okairól

Tokár Tamás megszólalt a felmondásával kapcsolatban: „Jöhetnek új álmok”

Közösségi oldalán reagált az elmúlt napok történéseire.

Csütörtökön derült ki, hogy Tokár Tamás már a felmondási idejét tölti a Fókusznál. Az okokról sem a csatorna, sem a műsorvezető nem nyilatkozott, azonban egy ott dolgozó informátor a Blikknek azt mondta, hogy Tokár nem jött ki a stábtagokkal, ez a távozása egyik oka.

Tokár Tamás

Fotó: RTL

„Tamással nem jött ki mindenki a csapatban, egyes döntéshozókkal voltak komoly nézeteltérései, végül ezért döntött úgy, hogy a távozás a legmegfelelőbb lépés számára. Pedig a stábban előjogai voltak, kiemelt munkatársként kezelték. Ám az utóbbi időben a kollégái úgy érezték, visszaélt ezzel, emiatt megromlott a munkakapcsolat” – mondta az informátor.

Pár órával később maga Tokár Tamás is megszólalt az ügyben, bár elég homályosan fogalmazott. „Ha már mindenhol megjelent, hogy önszántamból távozok a Fókuszból, én is szeretném itt veletek megosztani – csak egy picit mosolygósabb fotóval. A cikkekben leírtakat most csak egy rövid gondolattal egészíteném ki. Ha teljesül egy álmod, hálás vagy és imádod amit csinálsz, még szabad azt érezni idővel, hogy másra vágysz. Jöhetnek új álmok, új ötletek, új tervek és közben te is változol. Az elmúlt évekből pedig magaddal viszed az élményeket, tapasztalatokat, tanulást, tanulságot, érzéseket és mindazt, ami hozzád tett” – írja Instagram-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top