nlc.hu
Sztárok

Gyászol Tokár Tamás

Gyászol Tokár Tamás, elhunyt az édesapja

Posztjában bevallotta, hogy sokszor elfoglalt volt és nem jutott elég ideje az édesapjára, amit már nagyon bán.

Tokár Tamás a közösségi oldalán osztotta meg a követőivel, hogy elhunyt az édesapja. Posztjában hangsúlyozta, hogy nem híve az online gyásznak, ám mégis felhívná a figyelmet arra, hogy minél több időt töltsünk a szeretteinkkel, hiszen ki tudja, mennyi van még hátra.

Tokár Tamás

Fotó: RTL

„Nem vagyok híve az online gyászolásnak, de ha legalább egy dologra képes rádöbbenteni valakit, akkor talán helye van. Apukám három hónapja még boldogan játszott az unokájával nálunk, most pedig már fentről néz minket. Felfoghatatlan, hiszen sosem láttam betegnek, ellenben állandóan vidám és motivált volt. Én pedig sokszor elfoglalt és mindent jobban akartam tudni, nem törődve azzal, hogy mennyire hiányzik majd az elvesztegetett idő vele. Ő sem gyakran mutatta ki mások előtt mély érzelmeit, most én sem teszem. Maradt a sok »ha«, a »mi lett volna« és a rengeteg emlék, amelyekben ugyanúgy él bennem örökké, mint mikor gyerek voltam. Most már felnőttem és az összes értéket továbbviszem, amit tőle tanultam” – írta posztjában a Fókusz műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top