nlc.hu
TV-sztárok

Tokár Tamás az apaságról

„Életem legnagyobb hibája lett volna kihagyni a családalapítást” – Tokár Tamás az apaságról vallott

Tokár Tomi a Storynak mesélt arról, miként éli meg az apaság örömeit.

Tokár Tamás és felesége, Kovács Dorottya élete két hónapja gyökeresen megváltozott, ugyanis ekkor született meg első gyermekük, Andris. A Fókusz műsorvezetője a Story magazinnak mesélt az apaság örömeiről és kihívásairól.

„Dimenzióváltás történt, már elképzelni sem tudom, miként éltünk előtte. Mindent neki rendelünk alá, ez időnként nagyon nehéz, de amikor ránk mosolyog, a fáradtság szertefoszlik” – árulta el Tokár Tomi, aki nagyon büszke feleségére. A Fókusz miatt ugyan sokat forgat, de amikor nincs munka, akkor próbál minél többet a babával lenni. Néhány hete az első közös családi portré is elkészülhetett Andrissal és cicájukkal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Első családi portrénk❤❤❤

Tokár Tomi (@tokartomi) által megosztott bejegyzés,

Tokár Tamás az apaságot élete legszebb feladatának érzi, annak ellenére, hogy megkapta azt a kritikát, hogy minek kellett gyereket vállalniuk. „Lehet, hogy ha nem lenne gyerekem, többet aludtam volna két órával, és nem kéne mindennap énekelve ringatnom valakit, mégis életem legnagyobb hibája lett volna kihagyni a családalapítást. Föl kell nevelnem Andrist, meg kell mutatnom neki a világot, és meg kell tanítanom őt tiszta szívvel élni” – mondta a műsorvezető, aki azt is feladatának érzi, hogy fiával sokkal szorosabb kapcsolatot építsen ki, mint amilyen neki volt az édesapjával.

Tokár Tamás további részleteket árul el családi életéről a legfrissebb Story magazinban:

Story magazin

Tokár Tamás a Story magazinban mesélt az apaság első hónapjairól

Olvass még Tokár Tamásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top