Sztárok

Melltartóban pózol a várandós Kovács Dorottya – Tokár Tamás büszke a feleségére

Kovács Dorottyának óriásit nőtt a pocakja.

Kovács Dorottya és Tokár Tamás a Story magazin címlapján jelentették be, hogy gyereket várnak. A Chloe from the woods néven futó influenszer lány hasa nagyot nőtt az elmúlt hónapokban, de a bezártság lehetővé tette, hogy eleget pihenjen. Nemsokára érkezik a baba, addig is mutattak egy olyan képet, amelyen fehérneműben pózol Dóri – és milyen jól áll neki!

View this post on Instagram

Annyira hálás vagyok, hogy veled csinálhattam végig ezt a 9 hónapot! 🥰 Ha láttátok a legújabb közös videónkat a csatornámon, akkor abból pontosan látszik, mennyire egy támogató társra találtam Tomi személyében, igazából mindig is így képzeltem el a szerelmem, a gyermekeim apját 😍 Persze a támogatás mellett a tudatos tervezésre is szükség volt, hiszen már megismerkedésünkkor közös családról és gyermekekről álmodoztunk. Ha Ti is úgy vagytok vele mint mi, hogy van egy olyan társ mellettetek, akivel tudjátok #örökkönörökké, és már a babát terveznétek, akkor szívből ajánlom a Ragaszkodj hozzá! kampány weboldalát, ahol nagyon sok gyakorlati tanácsot találtok a babaprojekthez, de ha inkább még várnátok a családalapítással, akkor is sok érdekes anyagot olvashattok a weboldalon! #hirdetes #ragaszkodjhozza @ragaszkodjhozza

A post shared by 𝐃𝐎𝐑𝐎𝐓𝐓𝐘𝐀 𝐊𝐎𝐕𝐀𝐂𝐒 (@chloeknows) on

,,Annyira hálás vagyok, hogy veled csinálhattam végig ezt a 9 hónapot! Ha láttátok a legújabb közös videónkat a csatornámon, akkor abból pontosan látszik, mennyire egy támogató társra találtam Tomi személyében, igazából mindig is így képzeltem el a szerelmem, a gyermekeim apját” – írja a közösségi oldalán Kovács Dorottya.

Itt a videó is:

Olvass még a Tokár-Kovács családról az nlc.-n:

Kovács Dorottya és Tokár Tamás

Kovács Dorottya és Tokár Tamás (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top