Sztárok

Első kép Tokár Tomiék esküvőjéről: nem hiába koplalt Kovács Dorottya

Három és fél év után házasodott össze Kovács Dorottya és Tokár Tomi. Az esküvő részleteiről most mesélnek először.

Napra pontosan három és fél évvel azután, hogy először randevúztak, örök hűséget fogadott egymásnak Tokár Tamás és Kovács Dorottya. Az elegáns nyírségi kúriában tartott esküvőre és lakodalomra a Story is meghívót kapott, és örömmel kísérte végig a pár legfontosabb napját a készülődéstől a legutolsó táncig.

„Ha két szerelmes passzol egymáshoz, ha a vágyak és a tervek is közösek, akkor már »csak« hűség és gondoskodás kell. Én ezt ígérem neked” – mondta esküvői fogadalmában a Fókusz műsorvezetője.

„Bármire képesek vagyunk és leszünk együtt. Megígérem, hogy örökké a tied leszek, legfőképpen a legjobb részem, amit csak neked szántam kislánykorom óta.”

A jelenlévők együtt örültek a párral, akik a ceremónia alatt kizárták a külvilágot. Bár mindketten készültek a nagy napra, igazán Dorottya volt aki magára húzta a szervezést. Mivel kislánykora óta az esküvőjéről álmodott, lényegében ahhoz találta ki a részleteket az elmúlt egy évben. Nyíregyházától nem messze, a Biriben található Le Til Kúriában volt a ceremónia, és a menyasszony abban a a hátul mélyen kivágott, szűk, csupa csipke ruhában sétált be, aminek a tervezésében aktívan részt vett. 

„Mindig sellőruhát képzeltem el magamnak. Sokat edzettem, kerültem a cukros ételeket, és persze a növekvő stressz miatt is fogytam öt kilót. Elárulom, a végén már szakemberhez is fordultam. Az orvos olyan anyagot fecskendezett a hasamba, ami lebontja a zsírt, majd pedig nyirokcsomókon keresztül távozik a szervezetemből. Egy sellő menyasszonyi ruhában minden látszik, és én arra vágytam, hogy tökéletesen simuljon rám. Persze Tominak is tetszeni akartam.”

Arról, hogyan fogadta Tokár Tomi Dorottyát az oltárnál, és az esküvő többi részletéről is beszámolt a Story, ahol exkluzív képeket is mutatnak a celebpár nagy napjáról:

Csak a Story magazin lehetett ott Tokár Tomi és Kovács Dorottya esküvőjén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top