nlc.hu
Sztárok

Tokár Tomi párja szüléséről vallott

Tokár Tamás feleségét „eléggé gajra vágta odalent” a szülés

Kovács Dorottya kendőzetlenül beszélt arról egy videóban, hogyan változott meg a teste a szülés miatt.

Kovács Dorottya a YouTube-on beszélt a szüléssel járó fájdalmairól és a hosszabb távú testi következményekről. A Fókusz műsorvezetőjének, Tokár Tamásnak a felesége népszerű youtuber, a szüléséről szóló videót is saját csatornájára töltötte fel. Őszinte hangot ütött meg.

Kovács Dorottya

Kovács Dorottya a videóban (forrás: Chloe From The Woods YouTube)

Baromi lassan gyógyulok. Most már a szülés utáni 7. hétben vagyok, és még mindig fájdalmaim vannak. Nekem nem volt nagyon szerencsés szülésem, mindenféle sebesüléseket, sérüléseket szereztem. Szerencsére már ülni tudok, de ha mászkálok, álldogálok, még mindig érzem ezt a lefelé húzó érzést – mondta el Dorottya. – A gátseb, meg az egész szülés eléggé gajra vágott engem odalent. A nagyvécézés nekem konkrétan 6 vagy 7 napig egyáltalán nem ment.

Követői a szülés utáni szexuális életéről is kérdezték, bizonyára azok, akiknek fogalmuk sincs arról, mit jelent egy szülés. Kovács türelmesen válaszolt, hogy a szexnek még nem jött el az ideje.

Őszinte szüléstörténetek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top