Sztárok

Pocakos fotókkal jelentették be: Kovács Dorottya terhes, Tokár Tomi apa lesz

Hatalmas az öröm, Tokár Tamás és Kovács Dorottya a közösségi oldalon jelentették be: gyerekük lesz. Részleteket is elárultak.

Tokár Tamás és Kovács Dorottya esküvője nyáron volt és már akkor arról beszéltek, hogy nagyon szeretnék, ha mihamarabb bővülne a család. A kívánságuk valóra vált: 

„APA LESZEK! Életünk legjobb kalandja vár ránk, ami valóban egy igazi áldás! Már mindjárt félidőnél tartunk, anyuka kerekedik, apuka próbál segíteni mindenben, León pedig a féltékenység jeleit látjuk😀 Szeretnénk majd a lehető legjobb szülők lenni!” – írta a közösségi oldalán az RTL műsorvezetője.

Mint kiderült, Dóri már a 20. hétben jár, és a fotón jól látszik, milyen szépen gömbölyödik a pocakja. 

Még ultrahangképet is mutatott Tokár Tomi és Kovács Dorottya: 

Kovács Dorottya oldalán ezt a képet osztotta meg, így jelentette be, hoyg gyereket vár (Fotó: Instagram)

„ANYA LESZEK! Naphosszat törtem a fejem, hogy mit is írhatnék ide… de erre egyszerűen nincsenek szavak! Júniusban érkezik a legnagyobb boldogságunk! Áldottnak érezzük magunkat” – írta Dorottya, amit olvashatsz az oldalán.

A pár boldogan mesélt a babavárásról az RTL Klub riporterének, a Fókuszban ma este adták le: 

„Eléggé szerencsések vagyunk Tomival, hogy ennyire megtaláltuk egymást, ennyire egymásra hangolódtunk és így működünk együtt és tényleg ez a baba is annyira hamar összejött.”

Amikor Dóri megcsinálta  a terhességi tesztet, rögtön elmondta a férjének az örömhírt. Mivel sok ideje nem volt gondolkodni, hogyan közölje, ezért leszaladt a legközelebbi bababoltba kis zokniért és beletette a pozitív terhességi tesztet egy zacskóba, amit Tominak adott, mellé pedig írt egy levelet a születendő gyerekük nevében. Az RTL műsorvezetője örömében sírva fakadt, bár azt mondja, igazából sejtette, hiszen a bejelentés előtti hetekben Dóri mondogatta, hogy furcsán érzi magát. 

Mivel eltérő személyiségek, ezért már most tudják: Dóri lesz a szigorúbb szülő, és Tomi kényezteti majd a gyereküket. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top