TV-sztárok

Tokár Tamás: „Sok helyen vannak még Eszenyi Enikők…”

Tokár Tamás nem rejti véka alá a véleményét.

Eszenyi Enikő az utóbbi napok, hetek botránya kapcsán úgy döntött, visszavonja a pályázatát a Vígszínház igazgatói posztjáért, és 10 év után otthagyja a teátrumot. Többen is felszólaltak ellene, zömében olyan színészek és színházi dolgozók, akik már nem a Vígszínház tagjai. A minap például Lengyel Tamás nyilatkozott az esetről, aki szintén abúzusról beszélt. Ennek kapcsán Tokár Tamás is megnyilvánult, aki szerint Eszenyi Enikő esete sajnos nem egyedi.

Tokár Tamás: ,,Sok helyen vannak még Eszenyi Enikők..."

,,Érdemes elolvasni Lengyel Tamás színész szavait is, hiszen sok helyen vannak még Eszenyi Enikők. Régóta kedvenc mondásom az “egyszer minden kiderül”, ami az elmúlt években sokszor bebizonyosodott, akár óriási botrányokban, akár egyszerű hétköznapokban. Az abúzusnak számtalan formája van és mindegyik borzasztóan káros. Rengetegen élik át azt, amit ő. (…) Barátaim, ismerőseim, mindenki: a mai világban már csak idő kérdése, mikor, hol, hogyan buknak el az Eszenyi Enikők” – írja a közösségi oldalán Tokár Tamás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top