nlc.hu
Aktuális

Összetört a Nyíregyházán talált halott kisfiú anyja

17 éves édesanya kisfia volt a nyíregyházi gyerekgyilkosság áldozata

Az elhunyt kisfiút Sanyikának hívták az ilkiek szerint.
Elveszett játékmaci

Ahogy arról mi is beszámoltunk, szombat reggel halott kétévest talált a rendőrség egy autó csomagtartójában Nyíregyházán.

Nem hivatalos információk szerint valakik azzal jelentkeztek az illetékes rendőrörsön, hogy egy halott gyerek van a kocsijukban. A rendőrség csak annyit közölt, hogy a nyomozók büntetőeljárás keretein belül vizsgálják az eset körülményeit.

Később az is kiderült, hogy a halott kisfiú mellett egy sérült csecsemőt is találtak, aki a testvére. A gyerekeket egy ilki édesanyától vették el és adták Nyíregyházára nevelőszülőhöz.

Az RTL Híradó friss értesülései szerint a gyerekek édesanyja egy 17 éves fiatal, aki egy éve egy nyírségi anyaotthonban van legkisebb gyermekével. Úgy tudják, hogy másik két gyermekét – akiket a most megtaláltak – kiemelték a családból.

A műsornak több ilki lakos is megerősítette, hogy ismerik a gyerekek vér szerinti családját, a hírt egyelőre nem tudják elhinni, sokkolta őket a tragédia. Az elhunyt kisfiút Sanyika néven említették.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top