nlc.hu
Aktuális

Egy erős légörvény miatt óriási káosz alakult ki egy repülőgépen

Sikoltozó utasok, szétszóródott ebéd – káoszt okozott egy repülőgépen egy erős légörvény

Csak pár másodpercig rázkódott a gép, mégis baj lett belőle.

Diana Assis, egy brazil influenszer is a fedélzetén volt annak az Angolából Portugáliába tartó gépnek, ami a felszállás után két órával óriási turbulenciába került. 

Mivel pont ekkortájt szolgálták fel az ebédet, ezért elég nagy káosz alakult ki, hiszen minden szétszóródott, ahogyan Diana Assis videóján látható, a padlót tálcák, evőeszközök, üdítős dobozok, ételdarabkák és sok minden más borította. 

A pilóta figyelmeztette az utasokat, hogy légörvénybe kerülhetnek, de nem számítottak arra, hogy a gép ennyire rázkódni fog, elsőre Assis sem vette komolyan a helyzetet, de később több utassal együtt ő is nagyon megijedt.

Diana Assis, akinek ez volt az első nemzetközi repülőútja, elmondta, ugyan csak pár másodpercig tartott az egész, sajnos sérültek is voltak, például egy kisbaba, akit szülei a kezükben tartottak, de sajnos nem elég erősen, ezért kizuhant onnan, és a kapitány orvosi segítséget kért hozzá.  

 

Káosz egy repülő utasterében.

Fotó: Instagram/ dianaassis_

(via The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top