nlc.hu
Aktuális
Kiküldte a gyerekét az utcára, hogy új gazdit keressen cicájának

Döbbenetes: saját kislányát küldte az út szélére, hogy új gazdit találjon cicájának

A cicának végül jó helye lett, de a kislány szíve örökre összetört.
elhagyott cica

Felháborító és elszomorító történetet osztott meg pár nappal ezelőtt a Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány. Egyik örökbefogadójuk vette észre, hogy amikor húsvétkor autóval haladt Dunaharaszti egyik utcáján, megpillantott egy kislányt, amint egy kisállathordozóval a szemerkélő esőben az út szélén megy.

Anyukaként, ahogy elhaladt mellette, a visszapillantó tükörbe nézve észrevette, hogy a gyermek sír. Azonnal megállt és megkérdezte, hogy mi a gond. 

A kislány sírva mesélte, hogy van egy kiskamasz cicája, akiből a szüleinek elege lett, ezért mondták a gyermeknek, hogy keressen új gazdát neki.

Nagyszombaton, amikor más gyermekek kisállatot kapnak, ez a gyermek az út szélén egy idegennek készül odaadni az addig szeretett kisállatát és addig nem megy/mehet haza, amíg a cica nincs jó helyen  írja az alapítvány Facebook-oldalán.

A kislányt hazaküldte a hölgy, és megígérte neki, hogy segít egy jó helyet, gazdát találni a cicájának. A Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány gyorsan elkezdte szervezni a cica új helyét, és elindultak a kislány családjának címére, de senki sem jött ki a házból. „Pár telefon után megkaptuk az apuka számát, amit már hívtunk is.

Az apa elmondása szerint ő allergiás a bolha csípésére, ezért keresnek másik helyet ennek a végtelenül kedves, bájos kismacskának.

Az állatvédő gyorsan rájött, nem fognak egyetértésre találni, és egyébként sem szabad olyan helyen hagyni a cicát, ahol még „kiguglizni” sem hajlandó, mit lehet a bolhákkal tenni. 

Szerencsére a Maya névre hallgató cicának 20 perc alatt sikerült gazdit találni, akik rögtön elmentek az állateledel- és állatfelszerelés áruházba és minden szükséges dolgot megvásároltak. Kapott bolha elleni cseppeket és jövő héten jelenése van az állatorvosnál az oltások, valamint az ivartalanítás egyeztetése miatt.

A cicának jó sorsa lett, de kislánynak a szíve összetört…

Ennél a történetnél már csak a gyerekeknek rendezett macskaölőverseny rettenetesebb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top