nlc.hu
Aktuális

Mentett mosómedvebébik

Hat mosómedvebabát mentettek ki egy patakból

Egy pennsylvaniai rendőr figyelt fel a szokatlan sírásra. Mosómedvebébik voltak.

Hatalmas vihar volt Pennsylvaniában, ezért Sean Lake rendőrt kiküldték a főnökei, hogy nézzen utána a kidől fákról és megrongálódott elektromos vezetékekről szóló bejelentésnek. A járőr szokatlan hangot hallott a közeli patakból, ahol hat mosómedvebébit fedezett fel, de az anyjukat nem látta.

TORONTO, ON - JULY 18:  A Mississauga couple is nursing a litter of five baby raccoons after local animal sanctuaries say they would have to be euthanized. They have found a sanctuary that will take the litter, the Procyon Wildlfe Centre in Beeton, ON. The couple found the orphaned kits on Sunday and protected them.  at the Marie Curtis Park in Toronto.        (Steve Russell/Toronto Star via Getty Images)

Mosómedvekölykök (Fotó: Getty Images)

Lake rendőr, aki korábban a Pennsylvaniai Halászati Társaságnál dolgozott dolgozott, azt mondta, hogy tudta, hogy a mosómedve-szülők valószínűleg nem fognak visszatérni, ezért kimentette a kis állatokat a vízből.

Csak ártatlan kisbabák, nem volt ott senki, aki segítsen, megvédje őket. Ez volt a legkevesebb, amit tehettem” – mondta Lake rendőr. A tiszt azt megjegyezte, hogy a mosómedvék dorombolni kezdtek, miután felvette őket.

A kölykök egy dobozban töltötték az éjszakát Lake otthonában, mielőtt másnap a Red Creek Wildlife Centerbe szállította őket. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top