nlc.hu
Aktuális

Ismert kutató volt a Szentendrén megvert édesanya támadója

Kiderült, hogy ismert kutató verte meg a négygyerekes édesanyát Szentendrén

Óriási felháborodást keltett az a biciklis, aki egy összeszólalkozás után rátámadt a gyermekeivel sétáló édesanyára Szentendrén. A Blikk kiderítette, hogy egy diplomás társadalomkutató követte el az érthetetlen támadást.

A közösségi oldalakon népharag zúdult arra a biciklisre, aki Szentendrén, a Bükkös-patak partján, egy békés, napsütéses napon támadt rá a négy gyermekével és három kutyájával sétáló édesanyára. A biciklis és a nő azért szólalkoztak össze, mert az előbbi kis híján elütötte az egyik gyereket, amikor mögéjük került. A férfi szidni kezdte a nőt, amiért póráz nélkül sétáltatja a kutyákat, a nő pedig felhívta a figyelmét, hogy ne a gyalogos szakaszon bringázzon. A férfi ezután ököllel ütötte meg a nőt, majd kettejük között dulakodás kezdődött: az anyának végül feldagadt arccal, monoklival, felzaklatott állapotban, felzaklatott gyerekekkel kellett hazatérnie. Az édesanya azóta nem kíván nyilatkozni a történtekről, a támadóról azonban kiderült, hogy egy budapesti értelmiségiről van szó – írja a Blikk.

Szentendrei támadás

A felháborító eset pillanatai

Az 54 éves S. Róbert diplomás szociológus, a szakmájában elismert, tapasztalt szakember, aki több mint 25 éve foglalkozik piac-, vélemény- és társadalomkutatással. Fő szakterülete az életstílus-kutatás. Teljességgel érthetetlennek tűnik, hogyan vetemedhetett ilyen támadásra. Az eset után a férfi csak azért nem tudott felszívódni, mert három járókelő megakadályozta ebben, így kénytelen volt megvárni a rendőrséget. A rendőrség a férfit előállította, súlyos testi sértés kísérlete miatt van folyamatban ellene büntetőeljárás. A lap információi szerint megbánta tettét, de az áldozatától még nem kért bocsánatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top