nlc.hu
Aktuális

Családanyát vert meg egy bringás

Gyerekeivel sétáló anyára támadt egy bringás Szentendrén, ököllel ütötte a nőt

A helyieket megdöbbentette az eset.
biciklis

Gyerekeivel sétáló édesanyára támadt  egy biciklis Szentendrén, a Bükkös-pataknál, ököllel ütötte a nőt. Mint a Tények riportjából kiderül, a nő kisfia kilépett a kerékpározó férfi elé a patakparton, ki kellett kerülnie, ezért káromkodva szidni kezdte a családot, mire a nő azt mondta neki, hogy ez nem bicikliút, hanem járda. A férfi ezután esett neki és ütni kezdte a családanya arcát és fejét, aki ettől a földre esett, viszont magával rántotta a támadóját. Dulakodni kezdtek és tovább bántalmazta a nőt a támadó. A közelben lévők avatkoztak közbe.

Az arra sétálók a sikoltozó nő segítségére siettek. Az asszony rendőrt hívott, de alig bírta ott tartani a férfit, aki el akart menekülni. Percekkel később a nő férje is odaért, így sikerült visszatartani a támadót, akit a rendőrök a helyszínen elfogtak.

A nő arca feldagadt és a feje is megsérült. A Tényeknek elmondta, hogy még mindig retteg. Az egyik kisfia sokkot kapott az agresszív jelenet miatt, pszichológushoz kellett vinni. 

A helyieket megdöbbentették a történtek.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top