nlc.hu
Aktuális

Autók tucatjai hajtottak át az elgázolt férfin

Legalább 40 autó hajtott át az M0-son elgázolt 92 éves férfin, de egyik sem állt meg segíteni

A helyszínelők fél kilométer hosszan találtak emberi maradványokat az úttesten.
rendőrség,

Egy 92 éves román turista vasárnap este a többsávos M0-s autóút közepén gyalogolt, amikor elütötték. A gázoló – aki valószínűleg külföldi állampolgár – nem segített rajta. A baleset után a forgalmat még 20 percig senki sem állította le, így a földön fekvő emberen több tucat kocsi hajtott át – számolt be az RTL Híradó.

Az Annahegyi pihenőben több turistabusz is megállt, az idős férfi az egyikről szállt le, majd – nem tudni, miért – elindult a túloldal felé. Csak a pálya közepén húzódó betonig jutott, majd visszafordult. Egy szemtanú az RTL Híradónak azt mondta, hogy ekkor ütötte el az idős férfit a cserbenhagyó sofőr: “Vissza akart menni a MOL-kúthoz, aztán elgázolták. Utána meg a mögötte levő is, aztán még vagy tízen. Tovább már nem számoltam.

Az RTL Híradó úgy tudja, utastársai és a buszsofőrök sokáig keresték a sötétben a férfit, de végül a buszok továbbindultak. Az áldozat ekkor már percek óta az úttesten feküdt.

Az elgázolt férfin még legalább negyven autó áthajtott, de egyik sofőr sem állt meg segíteni. A rendőrök a gázolón kívül ezeket az autósokat is keresik. Akit megtalálnak, kikérdezik.

Az idős férfit egy ezüst színű kocsi sodorhatta el először, annak vezetőjét cserbenhagyás miatt keresik.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top