nlc.hu
Aktuális

6 óriáskígyót találtak az út szélén a Dunaszerdahelyi járásban

Óriáskígyókról érkezett bejelentés, a helyszínre érkezve még a rendőrök is meglepődtek

Szokatlan bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint óriáskígyókat találtak az út mentén. A rendőrök kezdetben azt hitték, hogy pusztán egy helyi tréfáról van szó, azonban a helyszínre érkezve még ők is meglepődtek.

Bejelentés érkezett a nagyszombati rendőrségre, mivel a lakosok hatalmas kígyókat találtak az út mentén Vitténynél, a Dunaszerdahelyi járásban. A rendőrök természetesen ellenőrizték a bejelentést és kimentek, hogy megvizsgálják a helyszínt és a látványon ők maguk is meglepődtek. Az esetet kezdetben egy helyi tréfának hitték, azonban valóban óriáskígyókat találtak, ezért rögtön felvették a kapcsolatot a kollégáikkal és értesítették az Állami Természetvédelem dolgozóit is. 

Egy rendőr éppen felemeli a megtalált kígyót az út széléről

Egy rendőr éppen felemeli a megtalált kígyót az út széléről (Fotó: Facebook/Rendőrség)

Összesen 6 kígyót találtak, közülük három királypitont és három közönséges óriáskígyót, de az állatok fele már elpusztult, mire a rendőrök a helyszínre érkeztek volna.

Az útszélen megtalált kígyók

Az útszélen megtalált kígyók (Fotó: Facebook/Rendőrség)

Egyet a fáról sikerült leszedniük.

Az állatokat átvették az Állami Természetvédelem munkásai, akik többek között azt is vizsgálják, hogyan kerülhettek az út szélére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top