nlc.hu
Aktuális

Ököl a szájba

Fogadásból kipróbálta, befér-e az ökle a szájába, kihúzni már nem tudta

Hosszas próbálkozás után befért az ökle a saját szájába, de kihúzni már nem tudta.

Egy 30 év körüli férfihez kérték a mentők segítségét múlt héten, mert az ökle saját szájába szorult – írja Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Elmondták, hogy 

fogadásból próbálta ki, hogy befér-e az ökölbe szorított keze a szájába, ami hosszas próbálkozás után ugyan sikerült, ám kihúzni már nem tudta.

 

A barátok először mosolyogtak, aztán erővel próbáltak segíteni, ami komoly fájdalmat okozott a sérültnek. A férfi közel sem nevetett a történteken, megőrizte higgadtságát és az orrán keresztül lélegzett. Mentésirányító bajtársunk tájékoztatta a bejelentőt, hogy a pillanatnyi mentési kapacitást és a helyzet súlyosságát figyelembe véve nem tud azonnal mentőt indítani, miközben kikereste a legközelebbi szájsebészeti szakrendelés pontos címét, ami mindössze 11 perc sétányira volt a helyszíntől (tömegközlekedéssel 6 perc).

A barátok végül mérlegelték a helyzetet és útnak indultak a sérülttel, akihez végül nem kértek mentőt. 27 perc elteltével már maga a sérült hívta ismét a mentőket, aki ezúttal már beszélni is tudott és megköszönte, hogy bajtársunk aggódott érte, illetve hogy megkérdezze, „Ugye nem én vagyok az egyetlen, akivel ez történt?”A mentésirányító megnyugtatta a férfit, hiszen hasonló esetek szinte évente előfordulnak. Mielőbbi felépülést kívánunk!

Ez a férfi, akikez ugyancsak mentőt kellett hívni, szintén az öklét használta, de ő nem a szájába tette, hanem a falat verte vele a munkahelyén.

ököl a szájba

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top