nlc.hu
Aktuális

Az egyik kávézó furcsa táblát tett ki a diákoknak címezve

A Twitteren panaszkodott egy diák, szerinte a híres kávézólánc egyik üzlete diszkriminálja

Az üzlet kitett egy táblát, miszerint a diákok csak fél órát maradhatnak a kávézóban.

A 23 éves Francesca Franklin csak beugrott a nagy kávézólánc egyik üzletébe egy tejeskávéért, de felháborította a kiállított laminált tábla. A birminghami Selly Oakban található üzlet ugyanis arra kérte a diákokat, hogy igyák meg a kávéjukat, és fél órán belül távozzanak.

kávézó

Fotó: Getty Images

A személyzet egyik tagja elmondta Francescának, hogy frusztrációból nyomtatták ki a felhívást, miután azt tapasztalták, hogy a diákok órákig ülnek a kávézóban, és így foglalják el a helyet. Néhányan közülük még egy kávét sem voltak hajlandóak megvenni.

A negyedéves geológus hallgató azt írta a Twitteren, hogy szívesen dolgozik a Costa Coffee üzletben, és minden alkalommal vásárol valamit, amikor meglátogatja, de most elég bosszús lett, amikor meglátta a táblát, és már nem nagyon akar visszamenni. Szerinte nem korrekt, hogy az üzlet egy kalap alá vesz minden diákot.

A mesterszakos hallgatónak azt írták, hogy az ügyet kivizsgálják. Bocsánatkérésként két ingyenes italutalványt kapott. A Costa szóvivője így nyilatkozott: “A helyzetet jeleztük a területi vezetőnek, és megerősíthetjük, hogy a táblát már eltávolították”.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top