nlc.hu
Aktuális

Beszámítható a nyíregyházi kisfiú nevelőanyja

Orvosi szakvélemény: beszámítható a csomagtartóban holtan talált kisfiú nevelőanyja

Az eset megrázta az egész országot.
Elveszett játékmaci

Elkészült az elmeorvosi szakvéleménye annak a 34 éves nőnek, akinek a kétéves nevelt kisfiát holtan találták meg április közepén Nyíregyházán egy terepjáró csomagtartójában – tudta meg a 24.hu.

A lap szerint az elmeorvosi vizsgálat szerint teljesen beszámítható a nevelőanya, és nem volt korlátozott abban, hogy felismerje a cselekedete súlyát, s annak következményeit.

Ahogy arról mi is írtunk, a 34 éves nevelőanya kisfia félrenyelt egy falatot és megfulladt, csakhogy a nő nem hívott segítséget sem hozzá, orvoshoz sem fordult és a rendőrséget sem értesítette.

Ehelyett autóba szállt, a gyermek holttestét a csomagtartóba tette, az egyéves húgát a gyerekülésbe és két napon át autózott a környéken, miközben a szerettei telefonon keresték. Még búcsúlevelet is írt, ám végül elmondta a szeretteinek a történteket és a férjével elmentek bejelentést tenni a rendőrségre.

A  Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság minősített segítségnyújtás elmulasztásának elkövetésével gyanúsítja a nőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top