nlc.hu
Aktuális

Disznóöléshez használt sokkolóval támadt a feleségére

Disznóöléshez használt sokkolóval akarta megölni a feleségét egy férfi

Egy házilag barkácsolt, disznóöléshez használt sokkolóval akarta megölni a feleségét egy férfi Piliscsabán.

A férfi gyakran ivott, féltékeny volt a nőre, ezért akarta megölni. Először egy késsel támadt rá, majd utána áramot vezetett a nőbe, aki súlyosan megégett. A támadás két éve történt, a keddi tárgyaláson megállapították, hogy a férj a sokkolóval meg is ölhette volna a nőt, írja a Tények.

Villogó egy rendőrautó tetején

Fotó: Unsplash

A tárgyaláson a fiuk azt mesélte, hogy a nő Németországig menekült a bántalmazó férfi elől, aki ezután is zaklatta, volt olyan, hogy utána is ment. A nő egyik hazalátogatása alkalmával történt meg a gyilkossági kísérlet. 

A férfi azt állította a tárgyaláson, hogy azért lett dühös, mert a nő megcsalta őt. Ezért vezetett 220 voltos áramot a nő testébe. 

Az asszony égési sérüléseket szenvedett, a szakértők szerint bele is halhatott volna a támadásba. Az ügyben szeptemberben lesz újabb tárgyalás.

Kérj segítséget!

Ha támogatásra van szükséged, mert téged vagy ismerőseidet bántalmazás vagy szexuális erőszak érte, itt találsz részletes információkat. A NANE Egyesület segélyvonala bántalmazott és szexuális erőszakot átélt nőknek: 06 80 505 101

Az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat (OKIT) telefonszáma: 06 80 20 55 20 (ingyenesen hívható napi 24 órában).

A PATENT Egyesület jogsegély-szolgálata: 06 80 80 80 81

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top