nlc.hu
Aktuális

Bosszút állt munkáltatóján a kirúgott nő

Cseles bosszút állt munkáltatóján a kirúgott nő

Marchie leépítés áldozatául esett, viszont sérelmezte, hogy a csapatából ő volt az egyetlen ember, akit leépítettek. Sajátos módon állt bosszút.
Grimaszoló nő

„Igazi szuperszívás” – jellemezte Marchie, mit érzett, amikor megtudta, hogy a cégénél a leépítés az ő részlegén mindössze egyetlen embert érint: őt. A dolgot annyira sérelmezte, hogy úgy döntött, nem hagyja szó nélkül a történteket. Sötét tervet eszelt ki, melynek középpontjában egy üzenet állt, miszerint hiába rúgják ki, ő mindig itt marad velük – írta meg az Independent.

Persze Marchie a szabadidejében népszerű TikTokker, akit több mint félmillióan követnek, így a sztorit feltétlenül el kellett nekik is mesélnie. A bosszúállás lényege az volt, hogy nyomtatott magáról egy csomó aprócska képet, mindegyik mellett egy szövegbuborékkal és különféle feliratokkal, és ezekkel telipakolta az irodát. Mint megtudta, miután felfedezték az első néhány darabot, elkezdték keresni a többit, és egy fél munkanapot biztosan ezzel töltöttek a kollégái.

A nő állítása szerint ugyan megszámozta a kis papírokat, de időközben belezavarodott a számokba, így maga sem tudja, összesen hány fényképet hagyott az irodában hátra, és emiatt a kollégái sem tudhatják, megtalálták-e már mindet. Volt, aki a bosszúját gyönyörűnek és kaotikusnak nevezte, az erről szóló videóját pedig már több mint ötmillióan látták. A videót nézve nem csodálkoznánk, ha Marchie-t a rendkívül intenzív röhögése miatt rúgták volna ki, mert ez alapján nem lehet könnyű mellette dolgozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top