nlc.hu
Aktuális

Átdobott a kerítésen egy kutyát egy férfi

A kerítésre dobva hagytak egy kutyát az állatmenhely előtt

Az esetről az alapítvány számolt be.
állatotton

Megdöbbentő képet tett közzé a Facebook oldalán a nyíregyházi Állatbarát Alapítvány: a jótékonysági szervezet egy kiskutyáról posztolt, akitől a gazdája úgy akart megszabadulni, hogy egyszerűen átdobta az állatmenhely kerítésén. A kisállat még egy pillanatra fent is akadt rajta, de a kamerák tanúsága szerint a férfit ez sem érdekelte, egyszerűen otthagyta.

„Keressük azt a kedves, idősödő, kopaszodó, 60-65 körüli bácsit, aki ma reggel 6:50-kor szeretett volna minket meglátogatni, de a kapu sajnos zárva volt. Kék atlétát és terepszínű rövidnadrágot viselt. Sajnos valahogyan megbotlott szegény a kapu előtt, és a kezében tartott kutyuskáját egész véletlenül beejtette a kapun. Teljesen véletlenül történhetett, ez egyértelmű. A férfi távozott, de szeretnénk neki üzenni, hogy nyugodtan visszajöhet, most már itt vagyunk” – írták szarkasztikusan a bejegyzésben az állatmenhely munkatársai.

Szerencsére a kiskutyának az ijedtségen kívül nem esett komolyabb baja és az alapítvány reményei szerint hamarosan már egy szerető családban folytathatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top