nlc.hu
Aktuális

Emberi maradványokat találtak, ahol eltűnt Julian Sands

Emberi maradványokat találtak ott, ahol eltűnt Julian Sands színész

A brit színész túrázni ment öt hónappal ezelőtt, de eltűnt, és a zord körülmények miatt a keresőakció csak múlt szombaton indult újra.

Emberi maradványokat találtak szombaton Dél-Kaliforniában annak a területnek a közelében, ahol a januárban eltűnt brit színész, Julian Sands után kutattak – írja a CNN.

A San Bernardino megyei seriffhivatal közölte: túrázók értesítették a fontanai seriff irodáját, miután a rábukkantak a maradványokra Mount Baldy közelében. A nyomozók szerint a maradványok azonosítása jövő héten fejeződhet be.

Julian Sands brit színész a 76. Velencei Filmfesztiválon 2019. szeptember 3-án

Julian Sands brit színész a 76. Velencei Filmfesztiválon 2019. szeptember 3-án (Fotó: Alberto PIZZOLI / AFP)

A Szoba kilátással és a Gyilkos mezők 65 éves sztárja idén januárban túrázni indult a Los Angelestől északkeletre fekvő San Gabriel-hegységbe, de eltűnt.

A keresés a mobiltelefonja jelei alapján Mount Baldy környékére összpontosult, ám a rossz időjárás és a zord alpesi körülmények miatt a kutatást fel kellett függeszteni, és csak múlt szombaton indult újra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top