nlc.hu
Sztárok

Julian Sands földi maradványai találták meg a túrázók

Megerősítették, hogy valóban Julian Sands földi maradványait találták meg a hegyekben

Emberi maradványokra lelt néhány túrázó. Az azonosításra eddig várni kellett, most azonban kiderült, hogy valóban az eltűnt színész maradványait találták meg.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a brit színész, Julian Sands idén januárban túrázni indult a Los Angelestől északkeletre lévő San-Gabriel hegységbe, amikor eltűnt. 

Julian Sands a "The Painted Bird" című film fotókiállításán a 76. Velencei Filmfesztiválon 2019. szeptember 3-án, Velencében, Olaszországban.

Julian Sands a “The Painted Bird” című film fotókiállításán a 76. Velencei Filmfesztiválon 2019. szeptember 3-án, Velencében, Olaszországban. (Fotó: Matteo Chinellato/NurPhoto via Getty Images)

A San Bernardino megye seriff hivatalának tájékoztatása szerint megtalálták a színész földi maradványait a kaliforniai hegyekben. A közlemény szerint a Baldy-hegy közelében vasárnap túrázók leltek rá a maradványokra, azonban az azonosításra eddig várni kellett.

Az azonosítás során kiderült, hogy valóban a színész emberi maradványaira bukkantak, azonban halálának oka továbbra is ismeretlen. 

Julian Sands tucatnyi filmben és tévés produkcióban szerepelt, azonban a legismertebb filmje a Szoba kilátással volt. Los Angelesben élt feleségével és két gyermekével. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top