nlc.hu
Aktuális

Csalók élnek vissza az Országos Vízügyi Főigazgatóság nevével

Csalók élnek vissza az Országos Vízügyi Főigazgatóság nevével

Kedvező vízhasználati ajánlattal próbálkoztak a csalók, de Országos Vízügyi Főigazgatóság nem nyújt ilyen szolgáltatást.
A montázson elfagyott vízórák valamint egy csalók által küldött levél látható, amit a Országos Vízügyi Főigazgatóság nevében küldtek

Csalók élnek vissza az Országos Vízügyi Főigazgatóság nevével és logójával, és próbálnak pénzt kicsalni – közölte a szervezet csütörtökön Facebook-oldalán.

Azt írták: egy telefonhívásból értesültek arról, hogy valaki kapott egy e-mailt az Országos Vízügyi Főigazgatóságtól, amelyben egy kedvező vízhasználati ajánlatra hívták fel figyelmét.

Hozzátették: az OVF ilyen jellegű szolgáltatást nem nyújt, csalók élnek vissza az OVF nevével és logójával, és próbálnak pénzt kicsalni az e-mailek címzettjeitől.

A megkeresettek ne kössenek megállapodást, ne fizessenek be pénzt – figyelmeztettek. A főigazgatóság jogászai feljelentést tesznek ismeretlen tettes ellen.

Sajnos az efféle átverések nem akarnak eltűnni, a napokban az Auchan nevében küldtek üzeneteket a csalók, korábban pedig az Országos Mentőszolgálat nevét felhasználva próbáltak pénzt kicsalni a jóhiszemű emberektől.

(MTI/nlc)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, fotók: MTI/Czeglédi Zsolt; Facebook/Országos Vízügyi Főigazgatóság)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top