nlc.hu
Aktuális

Végvári Ádám véleménye

A Neoton zenésze kiakadt a „Nyár van” című dal legújabb feldolgozásán

Az előadó éles kritikát fogalmazott meg.

Újra feldolgozták a Neoton Família „Nyár van” című dalát, melyről Végvári Ádámnak igen csípős véleménye van. Egy fiatal előadó, akinek a neve Dzsindzser, nyúlt hozzá a nótához, íme a végeredmény. 

„Nagyon megtisztelő, hogy a fiatal generáció visszanyúl a régi számunkhoz. Örülök neki, hogy az előadó hozzányúlt, hogy a közönségének és az új generációknak továbbvigye és ezt köszönöm is, de szerintem mindemellett borzalmas” – nyilatkozta a Borsnak Végvári Ádám, akinek több problémája is van a megvalósítással.

„Azt gondolom, hogy a hangszerelésben szereplő szintetizátorhangot a hangszerparkgyártó cégeknek be kéne tiltania! Évek óta hangsúlyozom, hogy az Auto-Tune borzalmas, hiszen lehet rajta érezni, hogy a gép vezeti a hangját. Ezek mellett a legfontosabb, hogy amiről szól a dal, ahhoz képest az éneklés stílusa és a hangvétele közel sem tükrözi az eredeti szám üzenetét” – jegyezte meg a zenész.

Végvári Ádám

Végvári Ádám (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top