nlc.hu
TV-sztárok
ByeAlex visszaszólt Végvári Ádámnak

ByeAlex visszaszólt Végvári Ádámnak: „Most meg ön parasztozik, mert nem ismertem egy dalt”

ByeAlex felvállalta, hogy nem ismeri az egyik dalt, ezért Végvári Ádám beleállt.

Több legendás előadó is felháborodott azon, hogy ByeAlex a szombati X-Faktorban azt mondta, nem ismeri Friderika Kinek mondjam el? című nótáját, ami annak idején az Eurovíziós Dalfesztivált is megjárta. A zenész felvállalta, hogy nem hallotta még a dalt, ez pedig többek között Végvári Ádámnak sem tetszett.

ByeAlex vs Végvári Ádám,

Fotók: RTL / Birton Szabolcs

„Báj Alex. Nem ismered a Friderika nótát? Hát, ez baj. Ez a szakma” – írta közösségi oldalán a Neoton Família frontembere, amire ByeAlex szinte egyből reagált. 

„Kedves Végvári Ádám… Miért is KELLENE nekem bármilyen dalt is ismernem, csak azért, mert létezik? Ön hány dalomat tudná éppen felsorolni? Még én magam sem emlékszem néha hány dalom van pontosan, pedig a legtöbb fontos megjelenésem az elmúlt 10 évben sokmilliós nézettségeket, rádiós-tévés toplisták csúcsát, meg mindenféle platinákat ért el. De felteszem 71 évesen ön nem az én zenéimet figyelgeti. Attól, hogy mentor vagyok, nem zenei lexikon. amikor a szóban forgó dal megjelent, nekem még zenei ízlésem sem volt igazán, pedig nem is vagyok már húszéves sem. Aztán úgy adódott, hogy ahogy lett én rögtön Mansont, Nirvanát, Kornt, és Ganxstát kezdtem el hallgatni… (…) Az sem zavar, hogy egyébként azonnal leparasztozott, mert mindegy is, csak furcsa, hogy legutóbb a saját magamról tett kijelentésem után – nevezetesen, hogy én majd idős koromban nemigen szeretnék már színpadon állni /csak egy csúnya szót használtam rá/ – a Nagy Feró a bulvárban rögvest személyeskedett velem, amire nem reagáltam (minek?); most meg ön parasztozik, mert nem ismertem egy dalt. Közben az idősek mindig a tiszteletről okoskodnak” – válaszolt ByeAlex.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top