nlc.hu
TV-sztárok

ByeAlex megszabadulna a fellépőruháitól

ByeAlex megszabadulna a fellépőruháitól, a követőitől kért segítséget

Az énekes a közösségi oldalán tette fel a kérdést, hogy mit kezdjen ezekkel a darabokkal.

ByeAlex gyakran posztol a Facebook-oldalán, most is a követőihez fordult: azt írja, sok olyan ruhája van, ami csak a fellépésein volt rajta és már nem használja, ezektől szabadulna meg.

ByeAlex

Fotó: RTL

„Tippet szeretnék kérni. Szóval, az a helyzet, hogy minden szezon végére rám marad egy halom ruhám (pólók, nadrágok, felsők), amiket a koncertek meg X-faktor alatt viselek 1-2x, de utána már nem veszem fel. Mert amúgy elvagyok sima fekete, egyszínű pólóban, oszt cső! Szeretnék tőlük szabadulni. Tudtok-e olyan helyet, csapatot, személyt, akik ilyeneket gyűjtenek és VALÓBAN olyan illetőknél szórják szét, akiknek jól jön? Sok rosszat hallok, hogy sokszor az ilyen helyeken a stáb a jó cuccokat lenyúlja magának, ami nem jól hangzik…” – írta közösségi oldalán ByeAlex. 

A kommentszekcióban máris rengeteg hozzászólás érkezett azzal kapcsolatban, hogy segítenének neki szétosztani az adományt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top