nlc.hu
Aktuális

Fagyasztóládába bújt a rendőrök elől, meghalt

Bemászott egy fagyasztóládába a rendőrök elől, de kijönni már nem tudott egy férfi

Az eset körülményei tisztázatlanok.
fagyasztó

Egy minnesotai férfit holtan találtak egy üres ház fagyasztójában, miután bemászott oda, hogy elrejtőzzön az őt kereső rendőrök elől – írta meg a New York Post.

A 34 éves Brandon Lee Buschmant egy lakatlan ház pincéjében lévő fagyasztóládában találták meg június 26-án, miután megpróbált elmenekülni a környéken tartózkodó rendőrök elől – közölte a rendőrség pénteken.

A férfi ellen elfogatóparancs volt érvényben, és a rendőrség gyanúja szerint önszántából ugrott be a fagyasztóba, hogy elrejtőzzön, de kimászni már nem tudott belőle.

Az orvosszakértői hivatal által elvégzett boncolás szerint a testén nem találtak traumára vagy sérülésre utaló nyomokat, a toxikológiai vizsgálat eredményét pedig még várják – számolt be a rendőrség. Buschman biztosan nem fagyott halálra, mivel a házban 2022 óta nem volt áram, így a fagyasztó sem működött.

A fagyasztóláda egy régebbi modell volt, amit csak kívülről lehetett kinyitni, a férfi feltehetően ezért nem tudott kimászni. A helyi rendőrség még vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top