nlc.hu
Aktuális
Sikító nőnek hitték a papagájt a rendőrök

Egy sikoltozó nőhöz hívták a rendőröket, kiderült, hogy egy papagáj volt

A 3 éves Freddie nevű madár hangoskodott.
papagály

Az angliai Essexben egy sikoltozó nőhöz kihívott rendőrök meglepődve fedezték fel, hogy a gyanús hang forrása valójában egy rikácsoló papagáj volt – írta meg a UPI.

Az 54 éves Steve Wood, aki a közösségi médiában közzétett videójában részletesen beszámolt az esetről, elmondta, hogy kezdetben zavarba jött, amikor a rendőrök megjelentek Canvey Island-i otthonánál.

„Azt gondoltam, hogy ‘Te jó ég, mit tettem?’ – mondta Wood a BBC Essexnek. – Kinyitottam az ajtót két nevető rendőrnek, és azt mondták: ‘Ne aggódj, haver, azt hiszem, ezt az ügyet már megoldottuk’.”

A rendőrök elmondták, hogy egy sikoltozó nőről kaptak bejelentést, de amikor megérkeztek Wood birtokára, azonnal kiderült, hogy a hang valójában Wood egyik házi papagájának rikácsolása volt.

Wood 22 papagájt tart és elmondta, hogy mindegyik madár hajlamos hangoskodni reggel és este, de az egyik, a 3 éves Freddie mostanában különösen erélyesen kiabál.

„Csak meglepődtem, mert ez még nem történt meg korábban” – mondta a rendőrségi látogatásról.

Wood, aki nyugdíjas rendőr, dicsérte a rendőröket, akik megjelentek az otthonában.

„Úgy gondolom, hogy a rendőrség rendkívül jó munkát végzett. Lehetett volna egy bajban lévő család is” – mondta az EssexLive-nak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top