nlc.hu
Aktuális

Dorogi Gabriella újra szerepben

Rádióműsorral tér vissza Dorogi Gabriella

Közel 20 év alatt több száz riportot készített.

A Napló riportereként ismertté vált Dorogi Gabriella Embermesék című sorozattal tér vissza, méghozzá a Mex Rádióban. A műsor július második felétől heti rendszerességgel hétfőn 9 és 10 óra között, valamint szombaton 8 és 9 óra között lesz hallható. Ősztől pedig a tervek szerint a bemutatott családok jelenlegi életébe nyerhetünk betekintést, megtudhatjuk, miként alakult a sorsuk a forgatás óta eltelt években. 

Dorogi Gabriella

Dorogi Gabriella 2011-ben (Fotó: Nagy Zoltán)

„Számomra puszta munkánál mindig is sokkal többet jelentettek ezek a riportok, és korántsem értek véget akkor, amikor a vágást befejeztük, és leadtuk a kész anyagot. Bennem ezek a történetek tovább éltek, egy-egy fájdalmasabb eseménybe kicsit én is belehaltam. Nagyon várom, hogy azokkal az emberekkel, akik a legnehezebb időszakukban is nyitottak voltak felém, az életükbe engedtek, újra felvehessem a kapcsolatot, és bízom benne, hogy sok-sok pozitív fejleményről számolnak majd be. Ha már a háláról beszélünk, én azért is hálás lehetek, mert rendkívül gazdag életutam volt. De mindez nem ér semmit, ha csak magamban őrzöm és nem adom tovább ezeket a csodálatos történeteket” – mondta Dorogi Gabriella.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top