nlc.hu
Aktuális

Puzsér Róbert és Pottyondi Edina szakítása

Állítólag szakított Puzsér Róbert és Pottyondi Edina, egyedülálló anya lett a humorista

Elszólta magát a youtuber, humorista nő.

Szakíthatott Puzsér Róbert és Pottyondy Edina. A 48 éves publicista, kritikus már nincs együtt a gyereke anyjával – írja a Blikk a humorista nő legfrissebb Facebook-posztjának egyik félmondata alapján.

Puzsér Róbert és Pottyondy Edina,

Mindig is tabunak számított Puzsér Róbert és Pottyondy Edina magánélete – Fotó: nlc-montázs, fotók forrása: (b): MTI/Soós Lajos // (j): Pottyondy Edina / YouTube – videó

Egyedülálló anyaként azt tudom mondani, …”  – kezdi a posztját a Pottyondy Edina. Ebből a kijelentésből pedig arra lehet következtetni, hogy véget érhetett a kapcsolata a publicistával.

Mint a bulvárlap megjegyzi, Puzsér Róbertnek és Pottyondy Edinának egy kislánya született, ám a kapcsolatukról soha nem beszéltek.

A szókimondó kritikus amúgy legutóbb Lagzi Lajcsinak ment neki. Véleménye szerint a trombitaművészhez hasonló karaktereket fényesen megfizették, amikor főműsoridőben parádéztak a tévében, ám ők mégis minden pénzt elvertek. “Ha csak a tíz forintból egy forintot félreraksz és kilencet elversz, most nem kéne áramot lopnod, nem kéne szalámit lopnod. De te minden fillért elvertél abból, amit kerestél, mert azt hitted, hogy örökké tart a királyság. Azt hitted, hogy nélkülözhetetlen vagy” – szólt be Puzsér a börtönbüntetésre ítélt zenésznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top