nlc.hu
Sztárok

Puzsér Róbert véleménye Galambos Lajosról

Puzsér Róbert nekiment Lagzi Lajcsinak: „Ez egy múlékony királyság volt”

A kritikus kifejtette a véleményét Galambos Lajos ügyével kapcsolatban.

Galambos Lajos múlt hét szerdán vonult be a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe, hogy megkezdje a bíróság által kiszabott három év hat hónapos börtönbüntetését. A zenészt azóta átszállították a berettyóújfalui börtönkórházba. Puzsér Róbert is megszólalt a témában, méghozzá a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsor egyik adásában. A kritikus többek között arról beszélt, hogy a Lagzi Lajcsihoz hasonló karaktereket fényesen megfizették, amikor főműsoridőben parádéztak a tévében, ám ők mégis minden pénzt elvertek.

„Ha csak a tíz forintból egy forintot félreraksz és kilencet elversz, most nem kéne áramot lopnod, nem kéne szalámit lopnod. De te minden fillért elvertél abból, amit kerestél, mert azt hitted, hogy örökké tart a királyság. Azt hitted, hogy nélkülözhetetlen vagy. Az a tény, hogy egy fillért nem tettél félre, mert meg voltál győződve, hogy mindörökké te leszel az, mert pótolhatatlan vagy mással. A fejedhez kapsz, hogy úristen, ez egy múlékony királyság volt”– mondta a korábban más hírességeknek is beszóló Puzsér Róbert, hozzátéve, hogy szerinte a zenész elhitte, hogy a „Lajcsiságáért” jár a pénz.

Puzsér Róbert

Puzsér Róbert Fotó: Birton Szabolcs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top