nlc.hu
Aktuális

Deák Bill Gyula a rákbeteg neje állapotáról

Nehéz időszakon vannak túl Deák Bill Gyuláék, komoly műtéten esett át a rákbeteg felesége

Nem volt könnyű a házaspár számára az elmúlt pár hónap. A zenész a rajongóiból merít erőt.

Nehéz időszakot tudhat maga mögött Deák Bill Gyula és a felesége. Marikánál 12 év után kiújult a daganatos betegsége, 4 hónappal ezelőtt többórás műtéten esett át. A rocklegenda mindezek ellenére nem panaszkodik – írja a Bors.

Deák Bill Gyula

Deák Bill Gyula énekelt a bajnok Ferencváros csapatának éremátadási ünnepsége előtt az MVM Dome-ban 2023. május 28-án – Fotó: MTI/Illyés Tibor

A feleségem a körülményekhez képest jól van, sajnos az időjárás-változás viszont megviseli. COPD-je (krónikus obstruktív tüdőbetegség – szerk.) miatt ha esik, a fülledt idő miatt kicsit fullad. Elvagyunk, főz, vasal, takarít, stabil az állapota” – árulta el a bulvárlapnak a rocklegenda, aki november 8-án lesz 75 éves. A bluesénekes élvezhetné a nyugdíjas éveit, de esze ágában sincs visszavonulni. 

Mint mondja, a közönség a második családja. “Zenélünk, koncertezünk, fesztiválozunk, járjuk az országot. Nincs túl sok fellépésünk, de nem panaszkodunk, heti egy-két alkalommal színpadra állunk” – meséli Deák Bill Gyula, akit boldoggá tesz, hogy még mindig sokan kíváncsiak rá. Szerinte ebben nagy szerepe van annak, hogy soha nem adta el magát. “Nem mentem egyik tehetségkutatóba sem mentornak vagy zsűrizni” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top