nlc.hu
Sztárok

Deák Bill Gyula beteg felesége

Deák Bill Gyula rákbeteg felesége elutasítja a kemoterápiás kezelést

Deák Bill Gyula imádott feleségénél, Marikánál tavaly már másodszor diagnosztizáltak rosszindulatú daganatot.

Deák Bill Gyula felesége, Marika márciusban többórás operáción esett át, ennek során eltávolították a daganatot a melléből. Ez már a második csata volt az asszony életében. Tizenkét évvel ezelőtt egyszer már szembenézett a gyilkos kórral, és akkor legyőzte azt. Marika most is folyamatos orvosi kezelésre szorul, de van, amit még a gyógyulás reményében sem vállal már – írja a Blikk.

Deák Bill Gyula felesége elutasítja a kemót

(Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral)

“Nem, nem és nem! A kemoterápiás kezelést egyszerűen nem engedjük, sem én, sem Marika! Szegénykém korábban kapott már ilyet, és szó szerint megégették a mellét. Még egy ilyen élmény szóba sem jöhet! Marad a gyógyszeres kezelés, az infúzió és a reménykedés. A körülményekhez képest elvagyunk. Az én drágám mos, főz, takarít, éljük a mindennapi életünket, és megpróbálunk vigyázni a másikra. Olykor embert próbáló feladat ez. Imádkozni azért a nőért, akit mindennél jobban szeretek” – mondta Deák Bill Gyula.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top