nlc.hu
TV-sztárok

Deák Bill Gyula a felesége állapotáról

Deák Bill Gyula elmondta, milyen állapotban van nemrég műtött felesége

Pár hónappal ezelőtt mellrákot találtak a zenész feleségénél.

Deák Bill Gyula és a felesége nagyon komolyan vették a koronavírus miatti intézkedéseket, szinte ki sem mozdultak otthonról, így a betegség sem döntötte le őket a lábukról. Nemrég azonban rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak a zenész feleségénél, akit meg is kellett műteni. „Az új év újabb csapást hozott, ugyanis a feleségemnek rosszindulatú daganat van a mellében. Még nem tudni semmit, csak nemrégiben derült ki. Reméljük, idejében elkaptuk a betegséget” – mondta akkor Deák Bill Gyula.

Deák Bill Gyula

Fotó: Smagpictures

Egy hónappal később meg is műtötték Marikát, és úgy tűnik, sikeres volt a beavatkozás. „Azt mondhatom, minden rendben. (…) Szerencsére nem kell feküdnie, nyugodtan felkelhet” – mondta bizakodva a zenész, aki most arról beszélt, hogy már túl vannak a nehezén.

„Nem indult egyszerűen nekünk az idei év, de igyekszünk pozitívak maradni. Köszönjük szépen, Marika jobban van, talán már elmondhatjuk, hogy túl vagyunk a nehezén. Nem hagyja el magát, a gyógyulásra koncentrál. Miután kijött a kórházból, másnap már a házimunkákat is ellátta, mosott, főzött, hogy minél kevesebb segítséget kérjünk a családtagoktól… Egy ilyen nagy műtét után majd már csak a kontrollvizsgálatokra kell visszajárnia. Hála Istennek, nem ágyhoz kötött a betegsége miatt, ami már fél gyógyulásnak számít” – árulta el a Borsnak Deák Bill Gyula.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top