nlc.hu
Életmód

Deák Bill Gyula elviselhetetlen fájdalmakkal küzd

Deák Bill Gyula elviselhetetlen fájdalmakkal küzd

Deák Bill Gyula fájdalmai ellenére is a maximumot nyújtja a színpadon.

Deák Bill Gyula jobb térdében súlyos kopás van, amin egy műtéti beavatkozás segíthetne, de a bluesénekes erről hallani sem akar, mert attól tart, hogy utána többé egyáltalán nem tudna lábra állni – írja a Blikk.

“Sajnos a jobb térdem elhasználódott és elkopott. A fájdalomtól már a koncerteket sem tudom végigállni, sokszor le kell ülnöm, és úgy énekelek. Nem csoda, hiszen dupla terhelésnek van kitéve, ráadásul komoly súlyt kellett cipelnie. Sokáig 140-150 kiló körül mozogtam, ami nyilván a térdemet is terhelte. Bár az első infarktusom után lefogytam és a cigit is letettem, most is 98 kiló körül mozgok, ami még mindig sok egyetlen térdnek. Igyekszem azért odafigyelni az étkezésre, nem iszom alkoholt és hordok térdgumit, ami valamennyit segít” – mondta Deák Bill Gyula, aki nem vállalja be a műtéti beavatkozást.

Deák Bill Gyula fájdalmakkal küzd

(Fotó: Ványi Ákos/fotocentral)

“Véletlenül sem szeretnék semmilyen orvosi beavatkozást, bevallom, félek tőle. Bennem van, hogy valószínűleg járni sem tudnék utána, csak kúszni-mászni, és ez nekem nem hiányzik. Ezért marad így minden, ahogy van” – mondta az énekes, akinek felesége pedig rákbeteg.

Marikánál 12 év után kiújult a daganatos betegsége, hónapokkal ezelőtt többórás műtéten esett át. Az énekes akkor úgy nyilatkozott felesége állapota stabil. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top