nlc.hu
Aktuális

Szulák Andrea kiborult

Szulák Andrea az Animal Cannibals tagjainak: „Még egy ilyen, és a taknyodon csúszol hazafelé…”

A színésznő nem viselte túl jól a két rapper poénjait.

Szulák Andrea, aki korábban Tóth Andiról fejtette ki a véleményét, évekkel ezelőtt keveredett összetűzésbe egy műsor felvételén. A művésznő Ricsipí és Qka MC poénkodását kissé sértőnek érezte, melyről a két előadó most számolt be a Három igazság című műsorban.

„Annak idején, ’95-96-ban Szulák Andreához bementünk a Top TV-be, aki úgy gondolta egy zseniális műsorvezetői fordulattal, hogy úgy fog velünk beszélgetni, hogy a kezébe vette a lemezünket, és végig mondva a dalcímeket mindegyikről mondjuk valamit. Elérkeztünk a Gyűlöllek, te hájpacni című számhoz, mire Ricsi csak ennyit mondott: Igen” – fejtették ki, majd így folytatták:

„És ott látszott, ahogy Andi vörössé vált. Magára vette, pedig nem volt ebben rossz szándék, soha nem írtunk még Szulák Andiról számot. Soha senkit nem akarnánk megbántani. Aztán jött a reklámszünet, és Andi mondta, hogy “még egy ilyen, és a taknyodon csúszol hazafelé”. Magára vette, pedig félreértés volt” – mesélte a két rapper.

Szulák Andrea

Szulák Andrea (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top