nlc.hu
Aktuális

Zárlatos töltő miatt leégett ház

Egy bedugva felejtett telefontöltő miatt porig égett István háza

Lakhatatlanná vált az otthona. A tulajdonos teljesen összetört, hogy mindenét elvesztette.
lakástűz,

Horváth István Róbert ózdi otthona percek alatt vált a tűz martalékává. Csak a téglafalak maradtak állva, a berendezés elégett. Az egyedülálló férfi éppen dolgozott, amikor felcsaptak a lángok, a szomszédok riasztották a tűzoltókat – számolt be a Tények. A tüzet feltehetőleg egy bedugva felejtett telefontöltő okozta.

Korán reggel elmentem dolgozni, felvettem a munkát. (…) Reggel 8-kor szóltak telefonon, hogy siessek haza, mert ég a házam. Mire hazaértem, a tűzoltók már itt voltak, (…) kihozták a kiskutyákat” – panaszolta az 58 éves férfi, aki egyedül élt a házban, immár 10 éve. Négy éve elvesztette a feleségét, a gyerekei pedig már elköltöztek. A házon nem volt biztosítás, mert a felesége halála után István visszamondta.

A szerencsétlenül járt férfi jelenleg a melléképületben húzza meg magát, de minél hamarabb vissza szeretne költözni a házba. Saját kezével szeretné felújítani a leégett otthonát, de ehhez építőanyagra lenne szüksége. “Legfőképpen csemperagasztókra, vakolóanyagokra, tapétákra, festékre” – sorolta István, aki teljesen összetört, hogy a tűzben mindenét elvesztette.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top