nlc.hu
Aktuális

Randidroggal támadtak szórakozókra Balatonalmádiban.

Randidrogos támadás történt Balatonalmádiban

Egy Balatonalmádi vendéglátós szerint az elkövető több alkalommal is bepróbálkozott.

Csontos Dávid, a Balatonalmádi Picuri Kocsma tulajdonosa arról számolt be közösségi oldalán, hogy a múlt hétvégén randidrog miatt többen rosszul lettek egy szórakozóhelyen, akikhez mentőautót is kellett hívni.

Randidrogos támadás történt Balatonalmádiban

Csontos azt írja:

“Azt hittük, ilyesmi „csak a nagyvárosokban” van,

de sajnos ki kell mondani: a hétvégén több randidrogos támadás volt nálunk, és bár szerencsére nem történt komolyabb katasztrófa, könnyen lehetett volna tragédia is.

Hatalmas mázli, hogy „hamar összeállt a kép”, így az ügynek megvan a feltételezett elkövetője, aki a kamerafelvételek és a

 

vallomások alapján már a hatóság látóterébe került.

Maximális tisztelet az egyenruhásoknak, akik átérezve a helyzet súlyát azonnal a helyszínen voltak és megtették az ilyenkor szükséges lépéseket”.

Csontos Dávid közölte, hogy a Picuri Kocsma személyzete ezentúl minden felügyelet nélkül hagyott italt kiborít, a randidrog elkerülése érdekében.

„Kérünk titeket, ne hagyjátok az asztalokon az italokat

ha a társaságotokból mindenki elmegy onnan, és legyetek megértőek ezzel az intézkedéssel kapcsolatban, mert ezt a lépést kizárólag mindannyiunk biztonsága érdekében tesszük meg” – zárta bejegyzését Csontos Dávid.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top