nlc.hu
Aktuális

Rácz Jenő és a jótékonykodás

Rácz Jenő: „ Az igazi erény, ha a hírnevünket jóra fordítjuk”

Szívügyének tartja, hogy a hírnevét jó célokra tudja használni.

Bemutatkozott az Egy Lépéssel Több Alapítvány új nagykövete, Rácz Jenő. A Michelin-csillagos séf teljes vállszélességgel állt a tartósan beteg gyermekeket nevelő családokat rendszeres havi pénzösszeggel támogató szervezet mellé. Mint mondta, szívügyének tartja, hogy hírnevét jó célokra tudja használni. 

Rácz Jenő

Rácz Jenő (Fotó: Medgyesi Milán)

„Sajnos ma a média elsősorban a felszínes celebhírekkel van tele, amit képmutatásnak tartok. A példamutató, jó ügyekkel kellene többet foglalkozunk, mint amilyen ez is, nem csupán a külsőségekkel. Az igazi erény, ha a hírnevünket jóra fordítjuk, ezért is állok büszkén emellé az alapítvány mellé egyik nagyköveteként. Szeretném, ha híre menne ennek a nemes ügynek” – mondta Rácz Jenő. A sztárséf hozzátette, örülne, ha minél több emberhez eljutna a kezdeményezés híre. Arra biztatta követőit és a jelenlévőket, hogy ajánljanak a környezetükben élő rászoruló családokat, aki pedig tud, jelentkezzen támogatónak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top