nlc.hu
Aktuális

Kisvárdán ömlött a jeges eső - videó

Kisvárdán ömlött a jeges eső – videó

Jégesővel tarkított heves zivatarok voltak Kisvárdán és környékén. A téli időjárásról videófelvétel is készült.

Hatalmas mennyiségű jég árasztotta el Magyarország északkeleti részét szombat délután. Kisvárdán szó szerint ömlött a jeges eső.

jeges eső

Illusztráció: Getty Images

A zivatar elvonulása után olyan látvány fogadta a kisvárdaiakat, mintha a nyár közepén beköszöntött volna a tél; az utakon vastag, hótakaróra emlékeztető tömegekben gyűlt össze a jég.

Íme a videó:

Ilyen lesz a vasárnapi időjárás:

Nagy viharok nem fenyegetnek, de a keleti tájak után vasárnap a Dunántúlt árnyékolják be és áztatják el a felhők.

Vasárnap reggelre a Dunántúlon erősen felhős vagy borult lesz az ég, és sokfelé alakulhat ki zápor, zivatar, sőt akár felhőszakadás is. A légmozgás ugyanakkor mérsékelt marad.

A középső és keleti tájakon is felhős, záporos-zivataros időre készülhetünk, északon pedig tartós eső várható. A zivatarokat felhőszakadás, átmenetileg viharos széllökés kísérheti. Délután már csökken a felhőzet a nyugati tájakon, de futó záporok még kialakulhatnak, és megélénkülhet az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul – írja a met.hu.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top