nlc.hu
Aktuális

Újabb részletek derültek ki a táncosról, aki a Margit-hídról vetette le magát.

Rossz mentális állapotban lehetett a balett-táncos, aki levetette magát a Margit-hídról

Újabb részletek derültek ki az eset körülményeiről.
Margit híd

Ahogy azt mi is megírtuk, a Magyar Állami Operaház egyik balett-táncosa pénteken ugrott le a Margit-hídról. A férfit a mentő életveszélyes állapotban szállította kórházba.

Az Index úgy tudja, mentális okokra hivatkozva fel akart mondani a héten, és azt is írják frissítésükben, hogy három barátja is vele volt, mikor a híd közepén, a Margit-sziget bejáratánál a férfi minden előjel nélkül átugrott a korláton, majd a mélybe vetette magát.

Valószínűleg szakítottak a párjával, mivel az visszautazott Oroszországba, mivel itthon semmilyen támogatást nem kapott.

Úgy tudni, hogy az Operaház társulatát, megviselte az eset, a művészek rossz lelkiállapotban vannak, mégsem engedték haza őket a próbákról. Az Index információi szerint az egyikük, aki épp egy címszerepre készült, le is sérült.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 06-1-116-123-as telefonszámot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top