nlc.hu
Aktuális

Videón, ahogy motorral szállt metróra egy férfi

Motorral szállt fel a metróra, és még ő szólt be az utasoknak

A motoros férfi teljesen eltorlaszolta az utat a metrókocsiban, de még neki állt feljebb.
Motorral szállt fel egy utas a New York-i metrón

A New York-i metróban nem olyan ritka, hogy valamilyen furcsa dologba botlunk, de ami a napokban történt, az még a helyieket is meglepte: egy férfi a motorkerékpárjával szállt fel a metróra, és még neki állt feljebb, amikor szóltak neki, hogy menjen arrébb, mert eltorlaszolja az utat.

Az esetről készült felvételen az látható, hogy a férfi ideges lesz, amikor a többi utas szóvá teszi, hogy nem férnek el a motor miatt. „Nem mozdulok. Nem mozdulok” – hajtogatta türelmetlenül a fiatalember, miközben a motorjával közvetlenül az egyik ajtó előtt állt.

Amikor megkérdezték tőle, hogy arrébb tudna-e menni, hogy szabad legyen az út a metrókocsiban, a férfi arra utasította őket, hogy szálljanak fel egy másik ajtón. Majd arra a helyre mutatott, ahol állt, és kijelentette: „Én itt maradok”. A videó végén látható egy nő, aki feladta, és visszalépett inkább a peronra.

A New York állami közlekedési hatóság tájékoztatása szerint a szabály egyértelmű: mindenféle benzinmotoros járművet tilos a metróba bevinni.

(New York Post)

(Kiemelt kép: Twitter/CatchUpFeed)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top